Dalibor Gondík: Na mši za Pilarovou (†80) zaskočil všechny přítomné!

Dalibor Gondík, český moderátor, herec, bavič a zpěvák. Je ženatý a má syna. Jeho sestra, se kterou vystupuje, se jmenuje Adéla Gondíková.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 8:30 | Aktualizováno: 5. června 2020 22:24

Středeční zádušní mše za zesnulou Evu Pilarovou se neobešla bez překvapení. O jedno opravdu velké se postaral herec a moderátor Dalibor Gondík. Čím zaskočil všechny přítomné?

Dalibora Gondíka všichni známe jako herce, moderátora a hudebně nadaného člověka, tento týden ale všechny překvapilo, když se ukázal v nové roli. Pro všechny smuteční hosty na středeční zádušní mši za Evu Pilarovou (†80) to bylo velké překvapení.

Starší ze slavného sourozeneckého dua dělal během obřadu ve strahovské bazilice ministranta. Právě z jeho úst zazněl žalm Davidův Hospodin je mé světlo a má spása. Je známo, že zpěvačka byla hluboce věřící, v případě Gondíka platí totéž.

„Ministrovat jsem začal v chrámu svaté Markéty v Břevnově už v roce 1986 a byl jsem tam až do roku 2008. Taky jsem tam měl svatbu s Markétou. Vrátil jsem se tak do něčeho, co je mi vlastní,“ vysvětlil webu blesk.cz.

Gondík byl rád za možnost se takto na mši podílet. „Tím, že jsem mohl být součástí obřadu, tak to bylo pro mě tak krásné rozloučení. Ale opravdu, na Evu si vzpomenu dnes a denně,“ dodal pro pořad Showtime.

Témata: Dalibor Gondík