Oddaný Tom Cruise: Dělá všechno pro to, aby dokončili Mission Impossible!

Tom Cruise 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 16:44

Tom Cruise se při natáčení akčních filmů nenechá ničím omezovat. Překážkou pro něj není vyšší věk ani hrozba nákazy koronavirem. Hollywoodská hvězda chce natáčení dalšího dílu slavné série natočit stůj co stůj.

Tom Cruise musel již koncem února přerušit natáčení nové Mission Impossible, které probíhalo v tehdy těžce zkoušené Itálii, konkrétně v Benátkách. Cruise musel podle tehdejších informací zůstat po nějaký čas v hotelu, než konečně mohl ze země odcestovat. Teď se ale pochopitelně řeší, jak na přerušený projekt navázat.

Sám herec měl prý v těchto dnech přijít s neotřelým řešením. Podle informací webu listu The Sun staví v odlehlé části jednoho britského hrabství provizorní vesnici se speciálními přívěsy, ve které se má štáb chránit před hrozbou nákazy koronavirem.

„Film je už tak o dost odložen a nevypadá to, že by se na tom v dohledné době něco změnilo. Tohle je cesta, jak dát věci do pohybu. Rychle a bezpečně,“ tvrdí dobře informovaný zdroj s tím, že hotely jsou momentálně nedostupné, a tak bylo nutné takové provizorium.

„Je to drahé, ale Tom nikdy neváhal dělat věci větší a lepší než kdokoliv jiný,“ doplnila zasvěcená osoba. Zástupce štábu, asistent režiséra Tommy Gromley, pouze uvedl, že studio doufá, že se brzy začne znovu natáčet.

Témata: Tom Cruise Film Mission Impossible