Josef Laufer: Tři měsíce nevnímá okolní svět! Jak se mu daří?

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 15:30

Už tři měsíce příbuzní a přátelé doufají, že se Josef Laufer probere, zatím se to ale stále nestalo. Osmdesátiletý zpěvák a herec je dál v umělém spánku a nevnímá okolní svět. Existuje alespoň nějaká naděje?

Jsou to již tři měsíce, co Josef Laufer leží v umělém spánku v jedné z pražských nemocnice a jeho stav zůstává dle dostupných informací neměnný. Sice se objevily informace, že klinické testy vycházejí dobře, lékaři ale zatím nepřikročili k jeho probuzení.

Legendárnímu herci a zpěvákovi pochopitelně drží palce jeho kolegové, kteří doufají, že se s ním ještě setkají na jevišti či třeba před kamerou. Vždyť letos má být uveden muzikál pro děti, na němž se autorsky podílel. Vyhlídky jsou ale všelijaké.

„Je to strašná tragédie, přitom šlo jen o banální operaci. Je stále v umělém spánku, ale další informace už nevím,“ prozradil webu expres.cz Stanislav Běle, PR manažer Divadla Broadway, kde Laufer vystupoval.

Tam si o něj pochopitelně dělají velké starosti a vzpomínají na to, jak se tu Josef umělecky realizoval, a to ještě počátkem roku. „Všichni doufáme, že to dobře dopadne. Ještě v únoru vystupoval v divadle,“ dodal zaměstnanec.

Témata: Josef Laufer