Tragická nehoda na Královéhradecku: Svědek řekl, co se stalo! Jel rychlostí…

Dopravní nehoda u Černožic (31.5.2020)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2020 14:56

Nedělní tragickou srážku dvou aut na východě Čech hodně řeší lidé i na sociálních sítích, kde se nově objevilo svědectví přímo z místa nehody. Promluvila osoba, která dobře viděla, co se na silnici odehrálo.

Víkendová tragická dopravní nehoda u Černožic na Královéhradecku, při které zemřeli tři lidé a jedno dítě bylo velmi vážně zraněno, je dál předmětem debat na internetových sociálních sítích. Objevila se tam totiž svědectví přímo z místa.

„Můj příbuzný seděl v posledním autě, které řidič BMW kdy předjel, rychlostí cca 180 až 200 km/h. Místa všude dost, ale ve vysoké rychlosti se nejprve pokusil vrátit do pravého pruhu, to nevyšlo a zůstal v levém,“ uvedl svědek dle webu blesk.cz na facebooku.

Následovalo srážka, a co bylo po ní, to by asi nikdo na vlastní oči zažít nechtěl. „Řidič BMW z auta vyletěl, ostatní řidiči běželi k nehodě, ale BMW začalo hořet a poté došlo i k výbuch přední části auta. Poté i k několika dalším výbuchům,“ dodala tato osoba.

Jak vás stars24.cz informoval, zesnulého řidiče z „bavoráku“, který je podle všeho viníkem nehody, začali někteří lidé během pár hodin po srážce na sociální síti pranýřovat. Našli se i lidé, kteří se to snažili korigovat.

Témata: Dopravní nehody