Umřel Karel Gott (†80) a bylo zle! Upřímná zpověď o tom, co se tehdy dělo

Lidé se přicházejí poklonit Karlu Gottovi na Žofín 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 20:05 | Aktualizováno: 7. června 2020 14:02

Smrt legendárního zpěváka Karla Gotta byla špatným znamením. Na loňský podzim, kdy Mistr odešel na věčnost, zavzpomínal v upřímné zpovědi Tomáš Řepka. Co měli společného?

Už několik měsíců je Tomáš Řepka znovu na svobodě, ve vězení nakonec strávil výrazně méně času, než původně měl. Bývalý fotbalista je jistě rád, že si pobyt za mřížemi zkrátil. „Nejhůř mi bylo, když proběhl první soud zabývající se mou žádostí o zkrácení trestu,“ přiznal nyní v rozhovoru pro web sport.cz.

„Probíhal loňského 11. listopadu, půldruhého měsíce předtím zemřel Karel Gott a mně najednou v hlavě vytanulo, že jde o špatné znamení,“ vzpomíná někdejší úspěšný reprezentant, který v těchto dnech vydal novou knihu Deník ze dna.

Z Řepkových slov vyplývá, že alespoň on se domníval, že nebyl důvod ho držet za mřížemi. Jenže lidé, kteří rozhodovali, měli jiný názor. „Přitom jsem splnil všechny zákonné podmínky, aby mě mohli propustit,“ tvrdí.

„Byl jsem z toho tak zklamaný, že jsem málem roztřískal všechno, co na cele bylo, všechny jsem zfackoval. Fakt těžké chvíle, a i proto můj blikanec. Zvlášť když jsem cítil, že nikoho nezajímá, co říkám, že jsem jen špinavej mukl a kus hadru,“ dodává Řepka.

Témata: Tomáš Řepka Karel Gott