Tomáš Řepka a práce? Jde mi z toho hlava kolem, přiznal!

Tomáš Řepka 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 15:05

Tomáš Řepka strávil relativně nedávno několik měsíců ve vězení, kde mimo jiné pracoval v pekárně. Co ale dělá nyní na svobodě? Bývalý fotbalový reprezentant prozradil, že mu z toho jde hlava kolem.

Podle původního trestu měl ještě Tomáš Řepka sedět ve vězení, přitom už je několik měsíců na svobodě a právě vydává novou autobiografickou knihu Deník ze dna, která pojednává právě o jeho pobytu ve vězení. Jak moc ho to změnilo?

„Vnímám jinak lidi i věci, všeho si vážím, mám v sobě zdravou pokoru, o které jsem dříve sice mluvil, ale šlo jen o hezkou frázi, protože jsem žádnou pokoru neměl. To všechno jsem se ve vězení naučil,“ přiznal webu sport.cz.

Podle svých slov teď Řepka žije na plné pecky, bez přetvářky a průšvihů, které dělal na fotbalovém hřišti i v osobním životě. „Věnuji se přítelkyni Katce a rodině, práce mám nad hlavu,“ prozradil bývalý fotbalista a odhalil plány pro nejbližší týdny a měsíce.

„Začínám s trenérskou školou, chystáme filmový dokument, propaguji svou novou knihu, mám dojednáno tolik besed, že mi z toho jde až hlava kolem. Budu jezdit do škol, pasťáků i kriminálů, abych si s lidmi povídal o své cestě ze dna. A pak mám i fotbal, který k mému životu neodmyslitelně patří,“ dodal Řepka.

Témata: Tomáš Řepka