Jaromír Jágr: Fanouškům dal návod, jak se s ním setkat!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 14:30

Jaromír Jágr je dál obletovanou hokejovou hvězdou, i když je mu už 48 let a vrchol kariéry má bezpochyby za sebou. Fanouškům nyní řekl, kde ho můžou potkat. Možnost mají každý týden.

O fotku nebo podpis Jaromíra Jágra je mezi hokejovými fanoušky stále velký zájem a bude to tak asi už navždy. Někomu je taková popularita nepříjemná, slavný útočník dal ale lidem naopak návod, co mají udělat, pokud se s ním chtějí setkat.

„Osmašedesátka“ totiž prozradila, že každou neděli dopoledne, pokud je to jen trochu možné, chodí na mši. „Je to pravoslavný kostel na Olšanských hřbitovech. Mše se tam konají v ruském jazyce,“ uvedl pro web týdeníku Sedmička.

Komu by se nechtělo do kostela, má hned vzápětí ještě další šanci. „Končívám tak v 10:15, pak sednu do auta a jedu na nedalekou benzinku, kde si přesně v 10:30 dávám kafe,“ popsal svůj víkendový rituál. Co vlastně ve víře hledá?

„Jde o to, že tam zažiješ věci, které nezažiješ nikde jinde. Je tam neskutečně silná energie, jsou tam vibrace a jsi tam naladěný na takovou frekvenci, že bereš pozitivní energii, sílu a čistíš se. To je to, jak si to vysvětluju,“ vysvětlil Jágr.

Témata: Jaromír Jágr