Agáta Prachařová o rozvodu s Jakubem: Domluva vázne! V čem je problém?

Jakub a Agáta Prachařovi 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 11:03

Pěkných pár měsíců už manželé Prachařovi řeší rozvod a na konec společné cesty ještě stále nedošli. A vypadá to, že se k němu zatím ani neblíží. Agáta nyní prozradila, že domluva mezi nimi dál vázne. že

Tenhle rozvod se tedy pořádně táhne, ačkoliv to nevypadá, že by Jakub Prachař a jeho manželka Agáta byli úplně na ostří nože. Rozešli se už loni a od té doby se k celé záležitosti vyjadřuje prakticky jen moderátorka a někdejší modelka.

Naposledy k věci promluvila v těchto dnech. „Ještě se nic neděje, zatím nemáme domluvenou péči na dceru ani finanční vyrovnání. Ještě jsme se na ničem nedomluvili,“ přiznala dvojnásobná maminka webu expres.cz.

V tomto kontextu je zvláštní, že její maminka Veronika Žilková před pár dny opět potvrdila, že prodává chalupu, aby zajistila dceru. „Moje dcera se rozvádí a potřebuje peníze,“ prohlásila herečka doslova.

Prachařová se nejspíš připravuje na všechny možné scénáře toho, jak to může dopadnout. Alespoň co se týče péče o dceru, by však nemusel být problém. „Vídá se s ní tak často, jak může,“ konstatuje Agáta.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař