Těhotná Konvičková tomu nechala volný průběh: Stal se zázrak!

Markéta Konvičková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2020 16:40

Je to už několik týdnů, co Markéta Konvičková oznámila šťastnou novinu, že je těhotná. I samotnou zpěvačku překvapilo, jak rychle to šlo. Celkem nedávno totiž měla úplně jiné starosti.

Pro mnoho lidí to byl v dobrém slova smyslu šok, když Markéta Konvičková před několika týdny oznámila, že je těhotná. Všichni totiž ještě měli v paměti vážné zdravotní problémy, které měla o několik měsíců dříve. Lékaři si totiž nebyli jistí, jestli po nich někdy bude moci mít dítě. Naštěstí to dobře dopadlo.

Někdejší účastnice SuperStar teď pochopitelně září štěstím a není se čemu divit. Ona sama nyní v rozhovoru prozradila, že právě fakt, že se dostala ze zdravotních potíží, byl tím správným impulsem pro to, aby se se snoubencem pokusili o miminko.

„Když mi řekli, že jsem zdravá, tak jsme si s partnerem řekli, že je čas tomu dát volný průběh. Podařilo se to na první dobrou,“ svěřila se sympatická zpěvačka webu super.cz. Nyní už je v pátém měsíci těhotenství.

Pohlaví miminka se od lékařů zatím nedozvěděla, i když se takové informaci rozhodně nebrání. „Nechce se nám ukázat. Nebráníme se tomu, aby nám pan doktor sdělil, co to bude,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková