Dáda Patrasová lituje? Dala mu přístup k účtu a nestačí se divit!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2020 12:19

S manželem už si Dáda Patrasová nerozumí poměrně dlouho, teď to však začíná vypadat, že se spálila i v případě nového přítele Vita. Nebo je to celé trochu jinak? Herečka dala Italovi přístup k účtu a on s tím naložil po svém.

Manželství Dády Patrasové s hudebníkem Felixem Slováčkem už existuje v podstatě jen na papíře, každý z nich má jinak nového partnera. Ten její nepochází z Česka, ale z Itálie, jmenuje se Vito a těší se u ní velké důvěře.

Svědčí o tom fakt, že mu známá herečka dala podle svých slov přístup k účtu. Charismatický Ital jí však nespravuje finance, ale zatím pouze profil na jedné sociální síti. Lidé se však nestačí divit tomu, co se tam objevuje.

„Už jsem novinářům mockrát řekla, že to nedělám já, ale že to dělá Vito a mně to nevadí. Naopak mně to těší, protože je to člověk, který na mě myslí a má mě rád. Dala jsem Vitovi přístup ke svému účtu a on ty koláže dělá proto, že ho to baví,“ cituje Patrasovou web ahaonline.cz.

Pro kritiky má jasný vzkaz. „Co je komu do toho? Je to můj Instagram a já si na svém účtu můžu dělat, co chci. Komu se to nelíbí, ať mi tam neleze a jde jinam! Ti, kteří píšou ty hnusy, musejí mít nějaký mindrák, protože jinak ta zloba nejde pochopit,“ dodala herečka.

Témata: Dagmar Patrasová