Držela mu hlavu, když řekl, že je konec… Takhle umřel druhý táta Gottové!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2020 9:01

Od pátku se Dominika Gottová vyrovnává se ztrátou dalšího blízkého člověka, v dalekém Karibiku zemřel její druhý táta Václav Peiger. Co prozradila žena, která se o něj do poslední chvíle starala?

Jak vás stars24.cz informoval, v daleké Dominikánské republice minulý týden zemřel Václav Peiger (†67), kterého Dominika Gottová považovala za druhého tátu, i když mu tak nikdy neřekla. Zpráva o jeho skonu ji pochopitelně velmi zasáhla.

Co se stalo, popsala jeho bytná Marta, u které choreograf bydlel v hostinském pokoji. Z její otevřené zpovědi pro web blesk.cz vyplývá, že zatímco ve čtvrtek byl ještě úplně v pořádku, v pátek ráno se mu začalo špatně dýchat.

„Mysleli jsme, že je to infarkt, tak jsme s Rudou, mým mužem, zavolali sanitku. Vyjela okamžitě a mezitím jsme po telefonu dostávali instrukce, jak mu máme rukama stlačovat hrudník a podobně,“ řekla žena a serveru popsala i poslední chvíle Peigerova života.

„Držela jsem mu hlavu v náručí a on se na mne najednou podíval a řekl: Já umřu. Do dvou minut mu klesla hlava a byl konec. Záchranáři se ho potom půl hodiny snažili ještě oživovat defibrilátorem. Marně,“ dodala paní Marta.

Témata: Dominika Gottová