Jaroslav Uhlíř: Byl nezvěstný! Už víme, co se stalo!

Jaroslav Uhlíř

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2020 8:29 | Aktualizováno: 2. června 2020 22:06

Jeho písničky znají miliony lidí v Česku, a tak není divu, že mnoho z nich se zděšením sledovalo pondělní pátrání po Jaroslavu Uhlířovi. Policisté ho naštěstí celkem rychle vypátrali. Co přesně se stalo?

Celé Česko včera vyděsilo krátké, ale intenzivní pátrání po hudebníkovi a skladateli Jaroslavu Uhlířovi, do kterého se zapojila i policie. Naštěstí to trvalo jen pár hodin, než se jej v centru Prahy podařilo vypátrat. V pondělí se však pořádně nevysvětlilo, co se vlastně stalo.

„Nepřišel domů, jak měl,“ prozradil webu blesk.cz rodinný přítel. Uhlíř prý už nějaký čas není v úplně dobré kondici. „V poslední době býval zmatený a ztrácel orientaci. Všichni doufali, že jen zabloudil a nemohl najít cestu domů,“ konstatuje zdroj z okolí rodiny.

Podle dostupných informací policii zalarmovala hudebníkova vyděšená manželka Helena, která později dorazila na policejní stanici, odkud jejího muže nakonec odvezla sanitka na vyšetření do nemocnice.

Právě ve zdravotnických zařízeních hledali Uhlíře původně. „Jeho žena Helena se obávala nejhoršího a obvolávala všechny nemocnice, jestli se mu něco nepřihodilo a není tam,“ dodal rodinný přítel.

Témata: Jaroslav Uhlíř