Karel Gott jako otec selhal? Slováci v šoku, takhle přehlížel svou dceru!

Karel Gott 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 16:06 | Aktualizováno: 2. června 2020 12:20

Není žádným tajemstvím, že jako vzorný otec se Karel Gott choval až v případě dvou nejmladších dcer, které měl s manželkou Ivanou. Svědectví o tom, jak se věnoval nejstarší dceři Dominice, zaujalo i u našich sousedů.

Na Slovensku si všimli pasáží knížky Můj táta Karel, které se věnují tomu, jak se Karel Gott „staral“ o nejstarší dceru. Dominika Gottová totiž popisuje něco, co jí asi opravdu nemůže nikdo závidět.

„Půjčil si mě na celý den a šli jsme na procházku s fotografem. Vymyslel si k tomu příběh, že žijeme jako šťastná rodina. Pravda to, samozřejmě, nebyla. Jeho fanynky by však zklamalo, kdyby věděli, že jejich miláček zplodil dceru se ženou, která ji vychovala jako svobodná matka. Co by na to lidi řekli? Toho se celý život bál,“ cituje nejstarší dceru zpěváka web pluska.sk.

Verzi své jediné dcery potvrdila i její maminka Antonie Zacpalová, někdejší baletka. „Nikam spolu nechodili. Na procházce nebo v cukrárně spolu nebyli. Jen když potřeboval fotografie pro média,“ vzpomíná.

Nakonec si ale uvědomila, že při dvou příležitostech se Gott dcery ujal. „Jednou ji vzal do kina na film E.T. Mimozemšťan, a když byla větší, cestovali spolu do Německa na koncert Michaela Jacksona,“ dodala Zacpalová.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová