Jaromír Soukup je opět k mání: ROZCHOD s Mátlovou!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 15:30

Jaromír Soukup je znovu k mání. Po rozchodu s herečkou Kateřinou Brožovou mu nevyšel ani vztah s pěvkyní Terezou Mátlovou, která má dceru s hudebním producentem Františkem Janečkem.

Před několika týdny se v českém šoubyznysu objevil zajímavý milostný trojúhelník, který utvořili František Janeček, Jaromír Soukup a Tereza Mátlová. Operní pěvkyně vyměnila prvního jmenovaného za toho druhého.

Médiím o tom na začátku dubna opuštěný hudební producent, který má s Mátlovou dceru. Jenže uběhlo pár týdnů a všechno je jinak. Mediální magnát a jeho nová partnerka se prý rozešli. S informací opět přišel jako první web extra.cz.

„Je to tak, že od pátku už nejsou spolu,“ řekl serveru důvěryhodný zdroj z okolí miliardáře, který se podle všeho rozcházet nechtěl. „Iniciátorem byla Tereza,“ dodala zasvěcená osoba a další podrobnosti už nesdělila.

O vyjádření byli požádáni všichni tři aktéři, ani jeden z nich se však nevyjádřil. Soukupovi se tak dál nedaří mezi slavnými ženami ulovit tu pravou. Už dříve mu nevyšel vztah s herečkou Kateřinou Brožovou.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Tereza Mátlová