Jaroslav Uhlíř se našel! Odvezla ho záchranka!

Jaroslav Uhlíř

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 13:47 | Aktualizováno: 1. června 2020 14:41

Pátrání po hudebníkovi a skladateli Jaroslavu Uhlířovi je u konce. Po poledni ho sice policie zařadila do evidence pohřešovaných osob, podle dostupných informací ho ale následně vypátrala a odvezla ho záchranná služba.

Podle informací webu expres.cz je Uhlíř momentálně na výslechu na policejní stanici v centru Prahy, kde se měl sám přihlásit policistům. Zatímco se prověřovalo, zda není v nemocnici, několik svědků dle serveru oznámilo, že hudebníka zahlédli v jedné z pražských kaváren na Národní třídě v doprovodu jiného muže.

O policejním pátrání jako první informoval web novinky.cz, podle jehož informací s umělcem ještě v neděli hovořil jeho spolupracovník, v pondělí už se mu ale nešlo dovolat. 

Uhlíř měl loni zdravotní potíže, prodělal totiž infarkt. „Mám defibrilátor a link na monitorování srdečních arytmií. Na srdce si musím dávat pozor, jinak to jde,“ řekl před pár dny webu extra.cz. 

Hudebník a skladatel je v branži stále aktivní, během koronavirové pandemie zazpíval lidem se svým dlouholetým spolupracovníkem Zdeňkem Svěrákem jejich slavnou píseň Není nutno. 

Témata: Jaroslav Uhlíř