Partnerkou opuštěný František Janeček: Odpouštět umí, tady je důkaz!

František Janeček 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 12:06

Těžkou životní ránu schytal František Janeček od partnerky Terezy Mátlové, která odešla k jinému muži. Pravdou ale je, že hudební producent umí odpouštět. Chcete důkaz? Tak tady je!

Jméno Františka Janečka se v poslední době skloňuje především v souvislosti s tím, že ho matka jeho dcery Tereza Mátlová vyměnila za mediálního magnáta Jaromíra Soukupa. Právě pro ni je dobré vědět, že hudební producent umí odpouštět. Alespoň tedy v pracovním životě…

Prozradil to Bohuš Matuš, když se rozvyprávěl o svých někdejších problémech s návykovými látkami, které ho dokonce připravily o roli. „Producent František Janeček mi třeba tehdy nabídl krásnou vysněnou roli v Bídnících, já si s ním plácl, a potom se na to vykašlal. No, byl to masakr. Ostuda,“ zavzpomínal pro web ahaonline.cz.

Klíčovou roli v usmíření sehrál Karel Gott, který Matušovi sjednal s Janečkem schůzku. „Omluvil jsem se mu moc za Bídníky, doktor to vzal a nabídl mi krásnou roli Raoula ve Fantomovi Opery,“ prozradil zpěvák.

„Rozjel jsem to znovu, začal mít kšefty a doteď se mi daří. V říjnu v Divadle Broadway startujeme po letech opět s Katem Mydlářem, kde mám hlavní roli. A další hlavní role mě napřesrok čeká v obnovené premiéře Plesu upírů u doktora Janečka,“ dodal Matuš.

Témata: František Janeček Bohuš Matuš