Kate a William už toho mají dost! Ukončí to jako Harry a Meghan?

Kate a William 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 10:51 | Aktualizováno: 2. června 2020 11:09

Princi Williamovi a jeho ženě Kate došla trpělivost se stejnými soupeři, se kterými se před časem pustili do boje i Harry a Meghan. Budoucí královský pár dal jasně najevo, že jednu věc opravdu trpět nebude.

Boj s bulvárními médii byl odjakživa doménou prince Harryho a jeho ženy Meghan, teď ale došla trpělivost i jinému páru. Princ William a vévodkyně Kate žalují magazín Tatler kvůli článku, ve kterém se tvrdí, trojnásobná maminka je naprosto vyčerpaná péčí o děti a množstvím pracovních závazků, které po tzv. megxitu má.

Podle slovenského webu cas.sk poslali advokáti zastupující vévodu a vévodkyni z Cambridge varování vydavatelům a chtějí mediální společnost žalovat. „Článek magazínu Tatler obsahuje hodně nepřesností a falešných tvrzení,“ uvedl Kensingtonský palác.

Palác mluví o fabulacích, které se vůbec nezakládají na pravdě. „Ten článek je plný lží. Není nic pravdy na tvrzeních, že se vévodkyně cítí zavalená prací, ani to, že je vévoda posedlý Carole Middletonovou. Je to absurdní,“ tvrdí zástupci páru.

„Tatler si může myslet, že je imunní vůči žalobám, protože ho čtou členové královské rodiny a je na každém stolku domácnosti vzdělaných lidí, ale tím se nic nemění. Je ironií, že oblíbený časopis královské rodiny, ji teď pomlouvá. Vévodkyně je přirozeně plachý člověk, který se snaží, jak nejlépe umí,“ dodal palác.

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)