Dominika Gottová čelí hrozbě vyhazovu! Rozhodnou Češi!

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 8:28 | Aktualizováno: 3. června 2020 11:10

Dominika Gottová se minulý týden vrátila do práce, ale její budoucnost je krajně nejistá. Podle slov nejstarší dcery legendárního zpěváka o ní v podstatě rozhodneme my všichni. Cizinců totiž momentálně do baru moc nezavítá.

Kolem návratu Dominiky Gottové do práce panovala spousta nejasností, objevily se informace, že do ní nedorazila v termínu, dokonce kolovaly zvěsti o vyhazovu. Toho se prý opravdu bojí, protože bar v centru Prahy měl jasně strukturovanou klientelu.

„Chodili k nám hlavně cizinci a ti nyní chybí. Je velkou neznámou, jestli čeští zákazníci budou chodit na místo, kam nebyli předtím zvyklí,“ vyjádřila Gottová své obavy pro web blesk.cz. Zatím je ale všechno při starém.

Nejstarší dcera slavného zpěváka je ráda, že se znovu otevřelo. „Když jsem se dozvěděla, že se opět otevírá, měla jsem obrovskou radost. Mám tu práci moc ráda, a tak jsem s nadšením už v pátek šla vše chystat a připravovat. Moc mi chyběli lidi, ráda se s nimi potkávám,“ vysvětlila.

Gottová připomněla, že si na neplánované dvouměsíční volno nemůže stěžovat ani po finanční stránce. Zaměstnavatel jí po celou dobu vyplácel 80 % mzdy, z čehož se vyžít určitě dalo. Jen se prý nedalo moc ušetřit.

Témata: Dominika Gottová