Veronika Žilková řekla pravdu: Proč se vrátila do Česka?

Veronika Žilková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 19:01 | Aktualizováno: 1. června 2020 9:44

Veronika Žilková se před časem vrátila z Izraele do Česka a všechno nasvědčovalo tomu, že se tak rozhodla ona sama. Oblíbená herečka ale nyní řekla, jak to bylo doopravdy.

Veronika Žilková před několika týdny absolvovala strastiplnou cestu přes několik destinací, aby se z Izraele vrátila do Česka. Teď už je jasné, že za to tohle dobrodružství stálo. Zprvu se jí přitom nikam zvlášť nechtělo.

Oblíbená herečka prozradila, že domů do vlasti přijela na základě výzvy ministerstva zahraničí k dobrovolné evakuaci rodinných příslušníků diplomatů. Ona sama přiznala, že byla na vážkách.

„Nechtěla jsem sem jet a trhat rodinu. Ale zjistila jsem, že karanténa uvěznila seniory a tím i mou maminku v domech s pečovatelskou službou. To byl pro mě důvod okamžitě se vrátit,“ řekla dle webu idnes.cz v pořadu Život ve hvězdách.

Její maminka navíc v 96 letech přišla o dvanáct zubů a musela podstoupit náročný zubařský zákrok. „Jen co mi skončila karanténa, maminka těžce onemocněla. Myslím si, že můj návrat jí zásadně zachránil život,“ dodala Žilková.

Témata: Veronika Žilková