Expartner Bartošové Martucci: Podvod se závětí a teď vydírání? Možná je to jinak!

Domenico Martucci 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 15:44 | Aktualizováno: 1. června 2020 12:41

Jeden z někdejších partnerů zpěvačky Ivety Bartošové Domenico Martucci je v posledních týdnech opět vidět. Nejprve se připomněl kvůli podvodu se závětí, teď je to zase vydírání. Co přesně se stalo?

Domenico Martucci na sebe nedávno opět upozornil, když prozradil, že jeho maminka se před lety rozhodla sepsat a tedy zfalšovat závěť Ivety Bartošové, aby její syn Artur dostal sto procent dědictví.

Podle informací webu super.cz se měl také stát obětí vydírání, avšak v souvislosti s úplně jinou záležitostí. 300 tisíc korun po něm měla chtít osoba, o které tvrdí, že již několik let systematicky ničí jeho dobrou pověst. 

Výše zmíněnou částku prý po Italovi vyžadovala za to, že s těmito praktikami skončí. On měl ale uvést, že takovou „nabídku“ odmítá. Příspěvek později podle serveru z Martucciho profilu zmizel. 

Webu stars24.cz se ovšem dotyčná osoba ozvala s tím, že Martucci prý „ukradl její profilovou fotografii“ za účelem zfalšování příspěvku o vydírání. Ital se podle ní dopustil porušení zákona o osobních údajích. "Nikdy jsem mu nepsala a s tímhle podvodem nemám nic společného. Pokud v tom bude pokračovat dál, budu se bránit soudně," dodala. 

Témata: Domenico Martucci