Anička Slováčková opět nabitá energií: To byl zážitek!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 14:10

Aničku Slováčkovou pochopitelně velice vysílila náročná léčba vážné nemoci, se kterou se léčila v posledních měsících. Herečka a zpěvačka naštěstí ví, jak si dodat energii.

Aničku Slováčkovou připravila léčba rakoviny o vlasy, nyní už jí ale znovu rostou. Talentovaná herečka a zpěvačka totiž zatím čeká na výsledky, které ukážou, jestli je nutné ještě ozařování. Mezitím tráví čas nejrůznějšími činnostmi.

Na sociální síti se tento týden pochlubila snímkem, na kterém ji fotografka podle jejích slov „zachytila jako ježečka s ježečkem“. „Bylo to pro mě krásné odpoledne,“ svěřila se dcera slavných rodičů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ???? ????? ?????????? (@anna_julie_slovackova), Kvě 29, 2020 v 1:57 PDT

Chvíle strávené se zvířátky si Anička evidentně užila. „Je to pro mě vždycky zážitek, mít možnost být v přítomnosti jakéhokoliv zvířete a ještě s ním na pár minut moci takhle splynout,“ konstatovala.

„Kromě ježečka jsem měla možnost si poňuňat i maličká kuřátka a dvě krásný kočky, takže jsem odjížděla nabitá energií na několik dní dopředu a s hřejivým pocitem v srdci. A taky děkuju jejich skvělé chovatelce, která nám o ježečcích spoustu řekla, a bylo vidět, že svá zvířata zahrnuje velkou láskou,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková