Dominika Gottová smutní: "Táta" mu nikdy neříkala! Jak zemřel?

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. května 2020 10:28

Dominika Gottová loni v říjnu přišla o tatínka Karla Gotta, na konci května pak náhle odešel i její druhý táta, kterému tak ovšem nikdy neříkala. Co bylo příčinou smrti choreografa Václava Peigera?

Jak vás stars24.cz v sobotu informoval, Dominika Gottová se v těchto dnech dozvěděla o smrti blízkého člověka. V pátek odpoledne náhle zemřel ve věku 67 let Václav Peiger, kterého ona sama brala jako druhého tatínka.

Teprve před několika měsíci se známý choreograf přestěhoval do Dominikánské republiky, odkud smutná zpráva přišla. Podle dostupných informací se těšil dobrému zdraví, a tak všechny zaskočilo, co se stalo.

„Najednou se mu špatně dýchalo, začal se dusit. Mysleli jsme, že je to infarkt, hned jsme zavolali sanitku. Už bylo ale pozdě,“ prozradila webu ahaonline.cz jeho bytná. Příčinou smrti nakonec měla být plicní embolie.

„Po smrti babičky si máma našla přítele, tanečníka z Teplic Václava Peigera, který mě pomáhal vychovávat. To byl úžasný člověk, pro mě vlastně fantastický kamarád. Táto jsem ale Vendovi nikdy říkat nezačala,“ řekla o něm dle serveru Gottová.

Témata: Dominika Gottová