Nikol Štíbrová o novém partnerovi: Roky neopětované lásky?!

Nikol Štíbrová se synem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 20:40

Nikol Štíbrová už má nějaký čas nového partnera, o kterém nemá problém mluvit. Sympatická blondýnka nyní prozradila, že to dali dohromady až po velice dlouhé době.

I když se Nikol Štíbrová se svým nynějším partnerem Petrem zná už čtrnáct let, pár tvoří relativně krátkou dobu. „Vždy jsme se spolu jen bavili, líbil se mi, ale neměl o mě zájem,“ prozradila webu blesk.cz s tím, že loni se začal zajímat o její talk show.

Ona si ho tehdy ale snažila držet dál od těla. „Řekla jsem mu, že tam chlapi nechodí, protože tam rozebíráme ženská témata a v podstatě na sebe všechno práskneme, ale on se objevil v Táboře. A asi, jak jsem na sebe všechno řekla, tak ho to konečně zaujalo a jsme spolu,“ vysvětlila.

Ve vztahu už ale na nic nečekají, rychle spolu začali žít a dokonce se pustili do stavby domu za Prahou. „Letos to určitě nedostavíme, vidím to tak za rok, protože máme cihlový dům a ten musí vyschnout,“ konstatovala.

„Petrovi jsem řekla, ať si kuchyň zařídí podle sebe, protože v ní bude vařit stejně on. Petr totiž skvěle nejenom peče sladké, ale i vaří. Rychle jsem pochopila, že tady si neškrtnu,“ dodala Štíbrová.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)