František Janeček: Neshody s matkou dcery? Jde o výchovu!

František Janeček a Tereza Mátlová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 12:37

Františka Janečka nedávno Tereza Mátlová vyměnila za Jaromíra Soukupa, což se pochopitelně podepsalo i na vztahu jich jako rodičů společné dcery. Na čem se spolu neshodnou?

Před časem se rozešly cesty Františka Janečka a Terezy Mátlové, rodičů dcery Emilky. Je otázkou, zdali to nezhorší jejich vzájemné spory týkající se výchovy. Podle webu prozeny.blesk.cz by si totiž hudební producent přál, aby měla holčička bezstarostnější dětství a více volného času.

„Myslím si, že bezstarostné dětství má,“ řekla serveru její maminka. „Já jsem jako dítě taky měla hodně kroužků a bavilo mě to. A Emilka je hrozně energická,“ vysvětlila známá operní pěvkyně.

Mátlová říká, že nejde vycházet vstříc jen dceři. „Ono to není jenom o ní, ale i o mně. Všude ji doprovázím a do toho mám svou práci. Není to tak, že ji někam přivedu, dám si kafíčko, mezitím si odběhnu na zkoušku,“ konstatuje.

„Musím zařídit, kdo ji vyzvedne. Občas to nestíhám, nezvládám. Takže jenom čekám, až mi řekne, že ji něco nebaví. Ale ono ji baví všechno,“ dodala Mátlová.

Témata: František Janeček Tereza Mátlová