Eva Pilarová (†80): Na posledním rozloučení naposledy zazpívá!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 11:58

Příští týden budou mít přátelé a fanoušci konečně možnost se naposledy rozloučit s legendární Evou Pilarovou, která zemřela v polovině března. A slavná zpěvačka jim všem ještě jednou zazpívá!

Až dva a půl měsíce po smrti Evy Pilarové (†80) se v bazilice Nanebevstoupení Panny Marie na pražském Strahově ve středu 3. června uskuteční plánovaná zádušní mše. Důvody, proč to tak „trvalo“, jsou všem dobře známy. Opatření proti šíření koronaviru konání velké rozlučkové akce dlouho znemožňovala.

Po jejím odchodu se konal jen skromný smuteční obřad v kruhu rodiny a nejbližších přátel, nyní už vše proběhne tak, jak si to legendární zpěvačka vysnila. Sama si kupříkladu vybrala smutečního řečníka.

Podle informací webu ahaonline.cz zazní také hlas Pilarové, která na mši zazpívá. V jejím podání zazní skladba Jesu Domine, kterou zařadila do programu při oslavě svých padesátin v roce 1989.

Přípravy nepodcenil ani vdovec Jan Kolomazník, který zodpovídá za organizaci posledního rozloučení. Pro nejbližší přátele nechal dle serveru ušít dvacet černých roušek.

Témata: Eva Pilarová