Anička Slováčková čeká na výsledky: Upřímně o hrozbě smrti!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2020 10:28

Anička Slováčková stále čeká na výsledky léčby, která v posledních týdnech vyvrcholila operačním zákrokem. Sympatická herečka a zpěvačka věří, že to dobře dopadne, přesto promluvila zcela upřímně o hrozbě smrti.

Anička Slováčková má za sebou mnoho měsíců léčby rakoviny prsu, o které stále neví, jestli byla úspěšná. Dál se totiž čeká na výsledky, které ukáží, zda bude muset podstoupit ještě ozařování.

Zatím má talentovaná herečka a zpěvačka za sebou celý cyklus chemoterapií a následné operaci. I několik týdnů po zákroku ji bolí ruka a její hrudník zdobí velké jizvy. Anička je ale statečná.

„Stejně teď prsa nikomu neukazuji, tak je mi to jedno. Cítím, že už v sobě tu mrchu nemám, ale stále ještě nemám výsledky, takže nevím, zda už je léčba ukončená, nebo mě čeká ozařování,“ řekla webu blesk.cz.

„Uvědomuji si, že moje onemocnění není jednoduché a hrozba smrti tady je, ale já se smrti nebojím. Spíš se bojím o své blízké než o sebe. Ale tak nějak vnitřně jsem cítila, že se z toho dostanu,“ dodala dcera slavných rodičů.

Témata: Anna Slováčková