Skromné finále SuperStar? Porotkyně Pagáčová řekla, co za tím vězí!

Patricie Solaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 16:16

Letošní řada SuperStar vrcholí o poznání skromněji, než tomu bývalo zvykem v minulosti. O vítězi se rozhodne během pouhých dvou přímých přenosů. Proč tomu tak je?

Štáb letošní řady SuperStar se musí popasovat s několika nečekanými překážkami. Nejnověji je to avizovaná absence Moniky Bagárové v porotě při nedělním finále. Do průběhu hudební talentové soutěže ovšem promluvila i epidemie koronaviru.

Jak přesně, to webu super.cz prozradila porotkyně Patricie Pagáčová. Nešlo si totiž nevšimnout, že letos je finále velice skromné, protože jsou jen dva přímé přenosy. Známé herečce to přímo v televizi vysvětlili.

„Je to jednoduché. Kvůli krizi, epidemii koronaviru, peníze v inzerci nejsou. Nejsou inzerenti, kteří by chtěli rvát peníze do přímého přenosu, který je neuvěřitelně drahý. A pro televizi je to proto velmi finančně náročné,“ uvedla.

Herečce navíc přibyla práce, jelikož se přenosy odehrávají bez moderátora. „ Byla jsem také nesvá, že budeme moderátoři přímého přenosu. Trošku to se mnou zamávalo. Nikdy jsem to nedělala. Pomohlo mi, že tam diváci nebyli, nebyla jsem tak nervózní,“ dodala Pagáčová.

Témata: Patricie Solaříková Superstar