František Janeček: S matkou dcery úplně přerušil kontakt?!

František Janeček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 15:30

Mezi Františka Janečka a matku jeho dcery nedávno vstoupila další osoba, kterou známe z televizních obrazovek. Jak spolu momentálně po tomto rozkolu vycházejí? Pěvkyně Tereza Mátlová to prozradila.

Před časem plnil stránky médií milostný trojúhelník mezi Františkem Janečkem, matkou jeho dcery Terezou Mátlovou a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Pěvkyně opustila prvního jmenovaného a vyměnila ho za moderátora několika pořadů.

Světu to prozradil sám hudební producent a druhá strana o záležitosti dlouho mlčela. Před několika dny ale promluvila Mátlová, která potvrdila, že s otcem svého dítěte momentálně nemluví. Řeč na to přišla, když se jí zeptali, zdali by jí v krizi, která nastala kvůli koronaviru, nechal Janeček padnout.

„Nevím. Nejsme v kontaktu,“ prozradila webu prozeny.blesk.cz. Podle svých slov ale obavy z toho, že zůstane bez prostředků, opravdu měla, protože mohla za dne na den škrtnout všechny nasmlouvané akce v diáři.

V kuloárech se prý přitom traduje, že slavný hudební producent Mátlovou zastupuje. Pěvkyně ale něco takového vyloučila. „Ne, nezastupuje mě nikdo. Je to nesmysl,“ dodala.

Témata: František Janeček Tereza Mátlová