Lucie Šafářová ukázala spokojenou rodinku: Bylo to kouzelné!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec s dcerou Leontýnkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 14:17

Lucie Šafářová si rozhodně nemá na co stěžovat. S rodinkou si v těchto dnech vyrazila do hlavního města a z tváří jim zářila spokojenost. Podle samotné tenistky ale bylo kouzelné něco úplně jiného.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec dělí svůj čas mezi Brno a Prahu, i když častěji jsou přece jen v moravské metropoli, odkud někdejší úspěšná tenistka pochází a kde známý hokejista nadále hraje za Kometu. Tentokrát se ale ocitli v hlavním městě.

Šafářová se na svém instagramovém profilu pochlubila fotografií spokojené rodinky ze samotného centra Prahy. S partnerem a dcerou Leontýnkou se vyfotili na liduprázdném Karlově mostě, což se opravdu nestává každý den.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova), Kvě 28, 2020 v 6:45 PDT

„Praha bez turistů má své kouzlo,“ konstatovala tenistka, která využila toho, že lidé ze zahraničí nejsou v Česku v nijak hojném počtu kvůli opatřením proti šíření koronaviru a omezením v mezistátní dopravě.

Šafářová a Plekanec se navzdory rozvolňování dál chovají vzorně. Na snímcích je patrné, že měli neustále připravené roušky k tomu, aby si je nasadili při setkání s cizími lidmi.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec