Agáta Prachařová: Máma Žilková ostře zhodnotila její výběr chlapů!

Veronika Žilková s dcerou Agátou Prachařovou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 13:03

Agáta Prachařová přitahuje mnoho mužů, ale pořád se jí nepodařilo najít lásku na celý život. Všechny její vztahy nakonec po čase skončily krachem. Její maminka Veronika Žilková se teď rozhodla zhodnotit, jak si dcera v tomto směru počíná.

Někdo by řekl, že Agáta Prachařová má na chlapy smůlu, o čemž svědčí to, že má právě za sebou rozchod s posledním přítelem a do toho stále řeší rozvod s manželem Jakubem. V její rodině se však nosí trochu jiný názor.

Moderátorka a někdejší modelka se rozhodla uskutečnit chat s fanoušky, kteří pokládali nejrůznější dotazy, i za účasti maminky Veroniky Žilkové. Známá herečka se pokusila vcelku jasně odpovědět, proč Agáta nenarazila na toho opravdu pravého muže.

„Jí se ti normální nelíbí. Jak je to trošku hajzl nebo nepracovitý nebo by rád byl v novinách, tak ti se Agátce líbí. Když přijde slušný zubař, ten se Agátě nelíbí,“ vysvětlovala lidem dle webu expres.cz Žilková, které to evidentně dělá starosti.

Když chtěla říct, jaké že chlapy má tedy její dcera ráda, skočila jí Prachařová do řeči a řekla, že „polokretény“. S tím ale její maminka nesouhlasila. „Tak kreténi,“ uzavřela debatu na toto téma Agáta.

Témata: Agáta Hanychová Veronika Žilková