Monika Bagárová rodila císařem: Dojemná slova maminky!

Monika Bagárová porodila 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 11:44

Monika Bagárová ve středu přivedla na svět dceru, až nyní ale vyšlo najevo, že se to neobešlo bez zásahu lékařů. Příznivci pochopitelně začali mít strach o její zdraví. Jak na tom zpěvačka a dítě jsou?

Ve středu se Monika Bagárová stala maminkou, zpěvačce a jejímu partnerovi Makhmudu Muradovovi se narodila dcera Rumia. Obě zůstávají již třetím dnem v porodnici, ale už se jistě těší domů.

Podle informací webu blesk.cz porod neproběhl přirozenou cestou, ale císařským řezem. Když to zjistili fanoušci, přinejmenším část z nich se samozřejmě začala vyptávat, zdali jsou maminka s novorozenou holčičkou zcela v pořádku.

„Jsme v pořádku, obě zdravý a spokojený. Já zamilovaná, okouzlená, nejšťastnější. Je tu o nás skvěle postaráno. Mějte krásný den. Ruminka vás pozdravuje,“ vzkázala dle serveru všem někdejší účastnice a nynější porotkyně SuperStar.

K porodu se v rozhovoru pro TV Nova vrátil také hrdý otec. „Pocit to byl neuvěřitelný. Celý život jsem na to čekal, ale neměl jsem správnou partnerku nebo čas. Když to miminko poprvé zařvalo, něco ze mě spadlo. Když mi ho dali do ruky, mlčel jsem a byl jsem nejšťastnější člověk na světě,“ svěřil se zápasník.

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov