Těhotná Leichtová to cítí: Porod se blíží! Co musela udělat?

Leichtová, Kristýna 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 11:05

Kristýna Leichtová cítí, že porod druhého potomka už je opravdu za rohem, a tak se tomu musela přizpůsobit. Oblíbená herečka na sociální síti prozradila, čemu se právě v těchto dnech věnuje.

Blíží se další porod v českém šoubyznysu. Po Monice Bagárové přijde na řadu Kristýna Leichtová, která už má jeden porod za sebou. „Jsem teď v takový tý fázi, kdy docházím na kontrolu každý týden. To asi znamená, že už se to blíží… Protože já jsem přestala počítat někdy u 12. týdne,“ napsala na instagramu.

„Tak a dost! Dost stěhování, balení, vybalování, přejíždění z jednoho konce republiky na druhý! A stresu! Je čas stoprocentně se naladit na miminko! Protože takový výšlap na vysokou horu, který je jen párkrát za život, potřebuje přípravu! A pokud si to máte taky užít, vyžaduje to přípravu intenzivní!“ konstatuje herečka.

V rámci přípravy tak kupříkladu absolvuje konzultace nebo nakupuje bylinky, v neposlední řadě pak věnuje čas kurzu o hypnoporodu, který evidentně bere jako tu nejlepší průpravu.

„Protože když budu vědět, jakou trasou se na tu horu vydám, jaké může mít vyhlídky i překážky, kde bude dobře se zastavit a nabrat nový dech, o koho nebo o co se opřu, když mi budou docházet síly a jak vypadá ten vrchol bez lidské stopy, zvládnu to mnohem snadněji, než když se nevědomě nechám vést šerpou, který tam už sice byl mockrát, ale celou dobu tak nějak koukal do země,“ dodala Leichtová.

Témata: Kristýna Leichtová