MasterChef končí?! Diváky šokovalo oznámení Novy!

MasterChef 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 10:28 | Aktualizováno: 29. května 2020 20:10

Tuzemské televize už mají letos se stahováním oblíbených pořadů z vysílání zkušenosti kvůli koronaviru, nikdo ale nečekal, že oblíbenou kuchařskou soutěž potká tento osud v těchto dnech. Proč zmizí z obrazovky MasterChef?

Řada Čechů tráví středeční večery sledováním show MasterChef, většinu z nich muselo šokovat včerejší oznámení televize Nova. Kuchařská soutěž se po epizodě, která bude uvedena 10. června, odmlčí a další díly uvidí diváci až koncem léta.

„Máme radost, že diváci si z MasterChef Česko udělali oblíbenou tradici. Potvrzuje to nejen aktivita sociálních médií a na webu, ale především televizní sledovanost, která v cílové skupině 15-54 let tvoří share 36,57 % a v CS 4+ přesahuje jeden milion diváků,“ uvedla na webu televize Nova její programová ředitelka Alex Ruzek.

Televize ale fanouškům slibuje jiný obsah související s MasterChefem. „Abychom fanoušky přes léto neochudili o oblíbenou show, připravili jsme pro ně speciální online obsah,“ dodala zástupkyně Novy.

Televizní štáb bude vyrážet za porotci i soutěžícími a po celé léto bude přinášet divákům letní recepty, tipy a rady. „Stejně tak diváky čekají zajímavé pohledy do života soutěžících a uznávaných předních kuchařů,“ konstatuje televize.

Témata: MasterChef TV Nova