Vrátila se Dominika Gottová do práce? Šíří se zvěsti o vyhazovu!

Karel Gott s dcerami 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 9:35

Poslední týdny strávila Dominika Gottová jako spousta jiných lidí doma, v tomto týdnu už se ale musela vrátit do práce. Jenže se objevily informace, že nastaly jisté komplikace. Dokonce se šíří zvěsti o vyhazovu!

Vztah Dominiky Gottové s lidmi, kteří jí po jejím návratu do Česka na nějaký čas poskytli střechu nad hlavou, se v poslední době zkomplikoval. Nic si nedarují především s Miroslavem Kolodziejem, který teď přišel s dalším zajímavým tvrzením.

Jak to podle něj bylo s jejím návratem do práce? „Slyšel jsem, že měla nastoupit do práce už v pondělí, ale nepřišla. Dostal jsem informaci, že měla i dostat výpověď,“ prohlásil pro web expres.cz.

Jak vás stars24.cz informoval, nejstarší dcera legendárního zpěváka se do práce v baru v centru Prahy vrátila. Když byla provozovna uzavřená, zaměstnavatel jí podle jejích slov platil 80 % platu. Moc důvodů k tomu, aby s prací sekla, tedy Dominika neměla.

Kolodziej je ale přesvědčen, že jednoho dne k tomu dojde. „Dřív nebo později tam stejně skončí, ona to nedá, je neměnná, najednou nastane období tří čtyř dnů, kdy nezvedá telefony a nikoho nechce vidět, to jsou ty její úlety,“ konstatuje.

Témata: Dominika Gottová