Eva Pilarová (†80): Odtajnili DETAILY druhého pohřbu!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. května 2020 8:29

Když Eva Pilarová v polovině března odešla, situace v zemi umožňovala pozůstalým jen malý smuteční obřad v kruhu rodiny a nejbližších přátel. Teď se ale chystá velké poslední rozloučení. Nyní se objevily další detaily.

Jak vás stars24.cz informoval, zádušní mše za Evu Pilarovou (†80) se uskuteční příští týden. „Zvu Eviny příznivce třetího června do baziliky Nanebevstoupení Panny Marie na pražském Strahově. Obřad začne v pravé poledne,“ vzkazuje prostřednictvím webu ahaonline.cz vdovec Jan Kolomazník s tím, že obřad bude živě vysílat jedna tuzemská televize.

Mše by podle všeho měla proběhnout podle představ samotné zpěvačky. Vystoupit by tak dle serveru měli Monika Absolonová, Dalibor Gondík nebo Pavel Šporcl.

Zazpívat by měl také Adam Plachetka, se kterým Pilarová v posledních letech vystupovala. „Eva se moc těšila, že si v lednu zazpívá na koncertu s Adamem Plachetkou. Do poslední chvíle se k tomu upínala, ale už to bohužel nešlo. Adam přijde zazpívat Evě, moc si toho vážím,“ prozradil vdovec.

Mezi mladšími pěveckými kolegy si zpěvačka vybrala i smutečního řečníka. Sama oslovila herce a zpěváka Vojtu Dyka, který je s tím podle dostupných informací srozuměn.

Témata: Eva Pilarová