Krampol alkoholikem? Odehrává se u něj pořádné drama!

Jiří Krampol

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. února 2018 9:06

Jiří Krampol to doma zřejmě nemá lehké. Nedělá mu totiž problém obrátit do sebe celou láhev, problém je ale v tom, že to nedělá dobrovolně.

"Alkohol mi doktor kromě dvou decek červeného nedoporučuje, francouzský šampaňský je ale moc velký pokušení a já byl šťastný, že Hanka statečně odolává. Tak jsem tu flašku radši sám celou vypil, než aby si jenom srkla!“ řekl pro Aha! herec.

Jeho Hanka loni v létě podstoupila protialkoholní léčbu, Krampol se o ni ale pořád bojí, což bylo vidět například při natáčení pořadu Exkluziv, kde do sebe obrátil láhev šampaňského, aby se ho jeho žena nedotkla.

Deník také tvrdí, že Krampol vozí svou ženu na všechna představení, aby ji nesváděly regály plné alkoholu ve večerce, kterou mají v domě. Tedy kromě těch, kde dopředu ví, že se bude pít.

"To potom ale herec prochází doslova očistcem. Manželka mu prý v patnáctiminutových intervalech volá a ptá se stále dokola, kdy se vrátí domů. On z toho má mrtvičné stavy, dělá se mu zle a zpátečku dává kolikrát dřív, než byl se svými spolupracovníky a kolegy domluven," píše deník.

Témata: Jiří Krampol