Lucie Vondráčková: Netuší, jak se toho zbaví!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 16:09

Lucie Vondráčková je ráda, že už má zase co dělat, i když musí kvůli natáčení nového videoklipu řešit i nečekané nepříjemnosti. Herečka a zpěvačka si na to postěžovala na sociální síti.

Koronavirus udělal čáru přes rozpočet většině umělců, Lucie Vondráčková nebyla výjimkou. Dlouho očekávaná premiéra nové divadelní hry se uskutečnit nestihla, a tak musela vzít zavděk jinými pracovními příležitostmi, např. dabingem.

Až v těchto dnech se pak pustila i do natáčení nového klipu, který už netrpělivě vyhlížejí její fanoušci. Na sociální síti už se u oblíbené herečky a zpěvačky dožadovali informace, o jakou skladbu půjde, ale odpovědi se nedočkali.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Kvě 26, 2020 v 12:17 PDT

Dvojnásobná maminka je alespoň zásobuje dalšími fotografiemi ze zákulisí natáčení, z nichž je patrné, že jistě půjde o zajímavé dílo. Vondráčkovou příznivci na některých snímcích téměř nepoznávají.

Štáb také udělal pořádný kus práce, aby to tak bylo, jenže nepříjemnosti kvůli tomu řeší i sama zpěvačka. „Naprosto netuším, jak ty třpytky dostanu z vlasů,“ svěřila se na svém instagramovém profilu.

Témata: Lucie Vondráčková