Těhotná Arichteva připustila obavy: Co když se miminu něco stane?!

Veronika Arichteva 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 14:08

Těhotná Veronika Arichteva nechce nic ponechat náhodě a jako nastávající maminka hodlá být připravená na všechno. Fanoušky však možná překvapila, jaké situace si už nyní představuje.

Veronika Arichteva před několika týdny dala za pravdu spekulacím a potvrdila, že je těhotná. Momentálně se tedy kolem miminka vcelku pochopitelně točí celý svět. Nastávající maminka tak řeší třeba to, jak se dovzdělat.

„Můžeme přečíst všechny knížky, co na trhu jsou, a taky ani jednu. Poslouchat rady maminek, tchyní a zkušenejch kámošek, ale stejně pak ve finále dáme na tu svojí intuici. Já to tak mám se vším,“ prozradila herečka na instagramu.

„Ale nevím, jak by mě podržela v situaci, když by se miminu nedej bože něco stalo. Než by přijela záchranka. Budu mu umět rychle a hlavně dobře pomoct?!“ ptá se manželka známého režiséra, která se nakonec rozhodla pro netradiční řešení.

Arichteva na sociální síti oznámila, že vynechá klasický předporodní kurz. Místo toho se rozhodla absolvovat minimálně dva online kurzy.

Témata: Veronika Arichteva