Monika Bagárová: Kamarádka prozradila, co bylo po porodu!

Monika Bagárová porodila 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. května 2020 8:33 | Aktualizováno: 28. května 2020 13:55

Monice Bagárové se včera narodila dcera s exoticky znějícím jménem Rumia. Mezi prvními, kdo o tom věděli, byla její kamarádka Markéta Konvičková. Blonďatá zpěvačka prozradila, co následovalo.

Jak vás stars24.cz informoval, Monika Bagárová se včera stala maminkou. Sympatické zpěvačce a jejímu partnerovi Makhmudu Muradovovi se narodila dcera Rumia. A své si k tomu řekla i jedna z jejích nejlepších kamarádek.

Tou je rovněž těhotná kolegyně z hudební branže Markéta Konvičková. „Monička je asi trošku vyčerpaná, ale zavolaly jsme si. Buleli jsme všichni. Říkala, že jsou v pořádku, malá je zdravá a že jde odpočívat,“ řekla ve středu webu extra.cz.

Konvičkové samozřejmě udělala včerejší zpráva nesmírnou radost. „Pro mě je to hrozně dojemné. S Monikou jsme všechno prožívaly společně, neustále jsme na telefonu,“ prozradila.

„Včera jsem byla v Praze, tak jsem si ještě s malinkou vykládala přes bříško a dnes už je na světě. Vím, že termín byl později, tak jsem chtěla Moniku a malou ještě pozdravit, ráno už mi ale pípla na mobilu tahle šťastná zpráva. Má zkrátka květnovou krásku,“ dodala zpěvačka.

Témata: Monika Bagárová Markéta Konvičková