Monika Bagárová ve finále SuperStar? Víme, jak to bude!

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 16:08

Pokud by rodila v termínu, tak by Monika Bagárová nedělní finále hudební talentové soutěže SuperStar stihla. Takhle se ale diváci ptají, jak to tedy s její účastí bude. Přímo v televizi už to vědí.

Monika Bagárová dnes přivedla na svět svou prvorozenou dceru Rumiu. Jelikož finálový přímý přenos hudební show SuperStar je za rohem, asi všem soutěžícím i divákům je jasné, že tentokrát v porotě neusedne.

Televize Nova tuto hypotézu již dnes potvrdila. „Přímý přenos bude bez účasti Moniky Bagárové, superfinále SuperStar se Monika nezúčastní,“ potvrdil webu super.cz PR koordinátor televize Vojtěch Boháček.

Fanoušky samozřejmě zajímá, zdali na místo sympatické zpěvačky neusedne nějaký hvězdný záskok. „Nikdo stávající porotu místo Moniky nedoplní, porota zůstane ve složení Leoš Mareš, Pavol Habera, Patricie Pagáčová a Marián Čekovský,“ prozradil zástupce televize.

Boháček však nevyloučil, že se novopečená maminka ukáže alespoň prostřednictvím zdravice. „Je možné, že se nějakým způsobem Monika ve finále objeví formou zdravice či spojení s ní na dálku. Vše se v tuto chvíli řeší,“ dodal.

Témata: Monika Bagárová Superstar