Vlaďka Erbová je sama a užívá si to: Sportovce už NE! Anebo…

Vlaďka Erbová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 14:48

Vlaďka Erbová je od loňského rozchodu s hokejovým obráncem Michalem Gulašim nezadaná a nemá s tím zatím žádný problém. Novému vztahu se ale nebrání, i když si sama dala jednu podmínku.

Byla to překvapivě Vlaďka Erbová, kde před několika dny potvrdil médiím, že její poslední partner Michal Gulaši čeká s novou partnerkou miminko. Ona sama zůstává nezadaná. „Čeká mě teď takové hezké výročí. Už to bude rok, co jsem sama. A musím říct, že to byl nejhezčí rok mého života,“ přiznala dle webu idnes.cz v pořadu Život ve hvězdách.

Dvojnásobná maminka konečně jednou nehledala hned po rozchodu nového partnera. „Já jsem šla vždycky ze vztahu do vztahu, což byla asi chyba. Každý můj nový vztah žil trochu minulostí. Teď žiji konečně sama sebou,“ prohlásila modelka, která už by nechtěla za přítele sportovce.

„Láska je však mocná. Ta vás zavede na různé cesty a do různých životních zkoušek. Žádného svého předchozího vztahu nelituji. Mám děti z lásky a ze stejného důvodu jsem se také vdávala,“ konstatuje.

Erbová stále ještě úplně nezapomněla ani na vztah s brněnským hokejistou. „I můj poslední vztah byl pro mě obrovská láska. Žádnou maketu budoucího muže si nesimuluji. To musí přijít samo,“ dodala.

Témata: Vlaďka Erbová