Monika Bagárová potěšila tatínka: K narozeninám dostal vnučku!

Monika Bagárová porodila 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 12:40

Monika Bagárová na dnešní den jen tak nezapomene, a to samé bude platit pro jejího tatínka Jozefa. Čerstvý dědeček dnes slaví narozeniny a dostal bezpochyby ten nejhezčí možný dárek.

Monika Bagárová se dnes stala maminkou. Sympatické zpěvačce a jejímu partnerovi, zápasníkovi Makhmudu Muradovovi, se narodila dcera Rumia, která dostala jméno po babičce z tatínkovy strany. Velkou radost však mají i příbuzní novopečené maminky.

Skoro to vypadá, jako by tomu osud chtěl, aby někdejší účastnice a nynější porotkyně SuperStar porodila předčasně. Původně měla termín až v příštím týdnu, konkrétně ve čtvrtek 4. června.

Novorozená holčička si však našla cestu ven již o několik dní dříve, a to přesně na den 43. narozenin svého dědečka, Moničina tatínka Jozefa. Ten si pochopitelně lepší dárek neuměl představit.

„Tak dnes jsem dostal nejkrásnější dáreček, co jsem si mohl přát. Malinká láska je na světě, obrovskou radost máme všichni a jsem děda. Dnes je mi 43 let a jsem tam. Začíná nová etapa života, bude to moc krásný,“ konstatoval dle webu blesk.cz pan Bagár.

Témata: Monika Bagárová