Co je s Víťou z Mandrage? Od října jsem ho neviděl, přiznal člen kapely!

Skupina Mandrage ukončovala své 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 12:02

Rozlučkový koncert musela kapela Mandrage na počátku roku odehrát už bez svého zpěváka Víti Starého, který zmizel neznámo kam, a to možná už mnohem dříve, než se původně myslelo. Jeden z členů skupiny ho neviděl od října.

Populární kapela Mandrage sice ukončila činnost už před několika měsíci, přesto je o ní čas od času stále slyšet. Fanoušci se totiž s koncem oblíbené formace stále ještě nesmířili, především je zajímá osud zpěváka Víti Starého.

Naposledy se příznivci vyptávali jednoho z hudebníků, který jim dal příležitost zeptat se ho cokoliv. Lidi pochopitelně zajímalo, co je s frontmanem úspěšné formace. „To nevím a ani nemám možnost. Naposledy jsem ho viděl 19. října,“ napsal dle webu expres.cz Pepa Bolan.

Fanoušci přitom předpokládali, že se ještě v lednu viděli na zkoušce. „Nevím, k čemu je to důležité, ale nebyl jsem tam. Jak už jsem psal, neviděl jsem ho od října a od té doby toho moc nevím,“ prozradill kytarista a dodal, že by o Víťovi stejně žádné informace neposkytl, protože jde o osobní záležitost.

Konec kapely byl podle jeho názoru nevyhnutelný. „Byli jsme kámoši a stále jsme. Nevím, kde se vzalo, že bychom se rozešli ve zlém. Akorát už nebylo možné v tom pokračovat. Nic víc, nic míň,“ dodal Bolan.

Témata: skupina Mandrage