Patricie Pagáčová tahala lidi za nos! Může za to šikana!

Patricie Solaříková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 11:25 | Aktualizováno: 27. května 2020 16:25

Patricie Pagáčová chtěla upozornit na jeden velký problém, ale udělala to poměrně zajímavým způsobem. Nakonec se musela přiznat k tomu, že lidi tahala za nos.

Patricie Pagáčová se na sociální síti přiznala, že lidi tak trochu tahala za nos, když minulý týden zveřejnila velmi nevybíravý komentář od jisté Any.Kiš. Ukázalo se totiž, že šlo svým způsobem o experiment.

Někdejší hvězdu Ulice každopádně potěšila odezva u lidí. „Chci strašně moc poděkovat všem, kteří jste mě podporovali skrze soukromé zprávy, i těm, co se mě zastávali přímo pod komentářem. Naplňuje mě to nadějí, že normální a hodný lidi pořád ještě existují,“ napsala na instagramu.

„Tohle byla naštěstí domluvená kampaň proti kyberšikaně a uživatelka Ana.Kiš = Šik.Ana je fake profil založený za tímto účelem. Bohužel takové komenty jsou ale na denním pořádku a já jsem moc ráda, že existují lidi, kteří proti tomu bojují,“ vysvětlila oblíbená herečka.

Podle Pagáčové si lidé nemají plést svobodu projevu a projevování názoru se šikanou. „S tím se setkávám opravdu často, že dotyčný přece jenom vyjádřil svůj názor a já jsem ta arogantní kráva, co neumí přijmout kritiku,“ dodala.

Témata: Patricie Solaříková