Jiří Menzel: Takhle přečkal koronavirovou hrozbu!

Jiří Menzel 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 9:49

Jiří Menzel patřil do skupiny lidí, kteří byli novým koronavirem obzvlášť ohroženi, a to nejen kvůli věku, ale hlavně kvůli dlouhodobým zdravotním lapáliím. Jak si slavný režisér a jeho rodina s touto hrozbou poradili?

Loni na podzim se Olga Menzelová nechala slyšet, že jejímu manželovi osud nadělil poměrně těžký konec. To ještě netušila, co přijde během následujících měsíců. V klidu během posledních týdnů pochopitelně být nemohli.

Jiří Menzel se totiž stále dává dohromady po vážném zánětu mozkových blan, což z něj společně s věkem dělalo během epidemie koronaviru mimořádně ohroženého jedince. Jak se mu podařilo tuhle těžkou dobu přečkat?

„Paní Menzelová i pan Menzel jsou oba v pohodě, pan režisér prožil pandemii v klidu, bez následků, obklopen svou rodinou. Daří se mu dobře, je spokojený,“ prozradila webu extra.cz asistentka uznávaného režiséra Míla Řádová.

Vybaveni proti hrozbě nákazy byli Menzelovi dobře. Na konci března vás stars24.cz informoval, že u nich se roušky nosí i doma. „Spíchli jsme si je sami a nosíme je. Noste je, přátelé,“ žádala tehdy lidi Menzelová.

Témata: Jiří Menzel