Dominika Gottová se dočkala: Vehnalo mi to slzy do očí, přiznala!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 9:05 | Aktualizováno: 27. května 2020 22:10

Dominika Gottová se po více než dvou měsících čekání dočkala. Konečně mohla vidět osobu, kvůli které se před několika měsíci vrátila z Finska do rodné země. Není divu, že u toho nechyběly slzy.

Dominika Gottová se vrátila do Česka i kvůli tomu, aby byla nablízku své mamince. Přesto i tady došlo na relativně dlouhé odloučení. Ačkoliv od sebe bydlí jen pár set metrů, kvůli zákazu návštěv v domově seniorů se přes dva měsíce neviděly.

Jakmile byly v tomto týdnu návštěvy znovu povoleny, nejstarší dcera slavného zpěváka za svou maminkou Antonií hned zamířila. Pochopitelně si po takové době měly co říct, především ale měly radost z toho, že se setkávají tváří v tvář.

„Bylo to poprvé, co jsem maminku po karanténě navštívila a vehnalo mi slzy do očí, jakou z toho měla radost. Obdivuji, jak byla statečná, když musela být uzavřená v domově,“ řekla Dominika webu ahaonline.cz.

Pro obě dvě to samozřejmě bylo složité období. „Mohlo by se zdát, že jsme zvyklé se nevidět, ale když jsem se vrátila do Česka, tak jsem chtěla s maminkou dohnat chvíle, kdy jsme se neviděly. Bohužel přišel zákaz a my si mohly jen volat,“ dodala Gottová.

Témata: Dominika Gottová