Monika Bagárová se vyděsila při pohledu na nohy: To není sranda!

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. května 2020 8:33

Monika Bagárová si první těhotenství dlouho užívala, ke konci ale na vlastní kůži poznává, že úplně bez problémů to proběhnout nemusí. Zpěvačku v těchto dnech vyděsil pohled na vlastní nohy. Co viděla?

Monika Bagárová by ještě měla zvládnout absolvovat jako porotkyně nedělní finále hudební talentové soutěže SuperStar, pak už ji ale čekají mateřské povinnosti. Ostatně před časem potvrdila, že termín porodu má 4. června.

Sympatická zpěvačka už se tedy nachází v opravdu pokročilém stádiu těhotenství, což si vybírá svou daň. Ukázalo se to, když po konverzaci s kamarádem Honzou Bendigem ukázala své oteklé nohy. „Já teda nevím, nevím, ale tohle… tohle už není sranda!“ postěžovala si podle webu blesk.cz.

Fanynky ji ale ujišťovaly, že by nemělo jít o nic vážného. Těhotné ženy se s takovými problémy potýkají. „Znám to, tady jsem asi tři týdny před porodem,“ ukázala jí to samé jedna z nich.

Bagárová se může utěšovat faktem, že otoky v naprosté většině případů odezní s porodem. Pokud je totiž neprovázejí další příznaky, pak většinou neznamenají žádné nebezpečí ani pro matku, ani pro dítě. Otoky dolních končetin způsobuje překrvení organismu v graviditě a nedostatek bílkovin. Je normální, že se otoky zhoršují s postupem dne a situace bývá nejhorší k večeru.

Témata: Monika Bagárová