Jitka Zelenková má černé svědomí: Nechtěla mu rozbít rodinu!

Jitka Zelenková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. května 2020 14:07

Jitka Zelenková přiznala výčitky svědomí kvůli vztahu se ženatým mužem. Šlo o hudebníka, kterého všichni dobře známe. Jak na tuto osudovou lásku oblíbená zpěvačka vzpomíná?

Jitka Zelenková se po letech rozvyprávěla o „velké lásce“ k Ladislavu Štaidlovi. „Neskutečně jsem ho milovala. Stačilo, že se objevil ve dveřích a já jsem přestala mluvit. Láska k němu mě motivovala, tahala vzhůru. O našem vztahu věděla jen kapela a Helena Vondráčková,“ zavzpomínala pro slovenský web pluska.sk.

Zpěvačka a hudebník přitom neměli čas jenom pro sebe. „Věděla jsem, že má i jiné milenky a já jsem taky nebyla svatá. Byla to komplikovaná láska. V Praze jsme se vídali jednou, maximálně dvakrát do týdne. Na zájezdech a turné jsme však spolu byli někdy i tři měsíce v kuse,“ popsala.

„Nikdy jsem nechtěla rozbít jeho rodinu, proto se mi nikdo nemůže divit, že jsem se dobrovolně rozhodla nemít děti. Odmítla jsem být svobodnou matkou a dnes vím, že to byla správná volba. Nechtěla jsem, aby bylo dítě poznamenané neúplnou, anebo špatnou rodinou,“ konstatuje Zelenková.

Sama prý měla i jisté výčitky kvůli Štaidlově ženě. „To černé svědomí jsem vůči ní měla celou dobou. Zvlášť, když ona se ke mně chovala vždy slušně, i když pochopitelně, ráda mě asi moc neměla. Dodnes si jí vážím, že zůstala po jeho boku tak dlouho,“ dodala.

Témata: Jitka Zelenková Ladislav Štaidl