Jaromír Jágr: Bude pokračovat? Začíná být jasno!

Jaromír Jágr na Kladně (3.2.2018) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 16:02

Zatímco se ženami se mu až tak nedaří, láska Jaromíra Jágra k hokeji je tak velká, že v 48 letech stále hraje na profesionální úrovni. Bude v kariéře pokračovat ještě další rok? Pomalu začíná být jasno.

Uplynulá hokejová sezóna skončila předčasně, ale základní část, ve které tabulka odsoudila Kladno k sestupu do nižší soutěže, se odehrát stihla. Po posledním utkání dlouho nebylo jasné, jestli má legendární Jaromír Jágr ještě v plánu hrát. Přece jen už mu je 48 let.

Stoprocentně jistý si olympijský vítěz z Nagana není stále. „Já ze všeho nejdřív potřebuju začít víc trénovat a je otázkou, jak mě to bude bavit,“ řekl webu isport.blesk.cz. Už teď má ale jasno, že něco bude potřeba změnit.

Jágrovi se totiž moc nelíbila váha, s jakou poslední sezónu odehrál. „Chci zhubnout a vidět, jak se mi bude dařit, pokud začnu hrát. A pak se rozhodnu, co dál,“ vysvětlil slavný útočník a nevyloučil možné angažmá v nejvyšší soutěži, kterou jeho tým opustil.

„Kladno je jasné, ale kdybych chtěl náhodou zkusit něco lepšího, zůstat případně v extralize… Na to bych se musel připravit, mít na to. A hrát daleko líp, než jsem hrál minulý rok. S váhou, co jsem měl, to prostě nejde,“ dodal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr