Lucie Vondráčková: Nová práce obestřená tajemstvím!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 15:26

Lucie Vondráčková samozřejmě také přišla kvůli koronaviru o nějakou práci, teď se ale situace pomalu uvolňuje. Herečka a zpěvačka tak začala pracovat na novém projektu, který je obestřen tajemstvím.

Už dva měsíce měl probíhat její očekávaný comeback na česká divadelní prkna, ale koronavirus překazil pracovní plány Lucie Vondráčkové. Skoro měli její fanoušci strach, aby se v této krizi dokázala uživit.

Známá herečka a zpěvačka je ale už počátkem dubna ujistila, že má do čeho píchnout, mluvila např. o dabingu nebo klipech. Na to druhé došla řada až nyní, na konci května. Zkrátka byla si potřeba pořádná příprava.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Kvě 25, 2020 v 12:55 PDT

Již v neděli se dvojnásobná maminka na facebooku pochlubila fotkou z kostýmní zkoušky, dnes už na instagramu zveřejnila dvojici snímků přímo z natáčení videoklipu. Prozradila jen, že půjde o píseň z alba Růže.

Fanoušci samozřejmě na sociálních sítích po Vondráčkové chtěli, aby jim prozradila, o jakou skladbu půjde. Ona si to však nechala pro sebe a nedočkavcům vzkázala, že se to brzy dozví.

Témata: Lucie Vondráčková